:)Tehetséggondozási Fórum

Tehetséggondozási Fórum


Kedves Hallgató!

A Georgikon Karon a tehetséggondozásnak szép hagyományai vannak, amelyet az idei évtől új formai megoldásokkal kívánunk erősíteni, és korszerűsíteni. Ennek érdekében 2014. szeptember 16-án 15 órától a D épület konferenciatermében Tehetséggondozási Fórumot szervezünk, melyet a dékáni vezetés, valamint a Pannon Modell és a Zöld Energia TÁMOP projektek is támogatnak.

Ennek keretében, egy általános ismertetőt követően, a tanszékek 5 perc időtartamú előadás során ismertetik főbb kutatási területeiket, bemutatják témajavaslataikat, melyekhez a hallgatók a érdeklődésüknek megfelelően csatlakozhatnak. Továbbá tanszéki standokat állítunk fel, ahol az egyes témák iránt érdeklődő hallgatók részletesebb tájékoztatást kaphatnak az oktatóktól, kutatóktól, PhD hallgatóktól.

Ezúton arra szeretnénk biztatni minden hallgatót, hogy jöjjön el a Tehetséggondozási Fórumra! Bízunk benne, hogy rendezvényünk az odalátogató hallgatókat segíteni, inspirálni fogja leendő kutatási területük, szak-, diploma- és TDK dolgozatuk témájának megtalálásában!

FIGYELEM!
Azon hallgatók, akik szeretnének részt venni a fórumon, de órájuk van, nekik Hegedűsné dr. Baranyai Nóra igazolni fogja a távollétüket! A helyszínen katalógus lesz!

 

 

Keszthely, 2014. szeptember 1.

 

Tisztelettel:

 

Dr. Hoffmann Borbála                       Hegedűsné dr. Baranyai Nóra

TDK elnök                                       TÁMOP alprojekt koordinátor

 

Egyetemi honlap

Georgikon Alapítvány

Online közösség

.....................
  • 2017/2018-as tanév időbeosztása
  • .....................
    • Egyetemi Kollégiumi Iroda
    • .....................