:)Kutatás, mint egy lehetséges jövőkép

Kutatás, mint egy lehetséges jövőkép


Kedves Hallgató!

A Georgikon Karon a doktorképzésnek több évtizedes hagyománya van. Ettől az évtől kezdődően az alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók PhD képzéssel kapcsolatos ismereteit kívánjuk bővíteni, érdeklődésüket felkelteni. Ennek érdekében 2014. december 1-én 19:00 órától a Xirosz Klubban a „Kutatás, mint egy lehetséges jövőkép” címmel megrendezésre kerülő kerekasztal beszélgetést szervezünk, melyet a dékáni vezetés, a doktori iskolák vezetése, valamint a Pannon Modell TÁMOP projekt is támogat.

Ennek keretében, egy általános ismertetőt követően, a doktori iskolák témavezetői 5 perc időtartamú előadás során ismertetik főbb kutatási területeiket, bemutatják témajavaslataikat, melyekhez a hallgatók érdeklődési körüknek megfelelően csatlakozhatnak. Ezt követően doktori iskolánként, jelenlegi doktoranduszok, doktorjelöltek, valamint az elmúlt években fokozatot szerzett oktatók-kutatók röviden, pár percben saját tapasztalataikat ismertetik. Végezetül pogácsa, tea, forralt bor mellett kötetlen beszélgetésre kerül sor.

Ezúton arra szeretnénk biztatni minden hallgatót (különösen az MSc-s hallgatókat), hogy jöjjenek el a „Kutatás, mint egy lehetséges jövőkép” címmel megrendezésre kerülő kerekasztal beszélgetésre! Bízunk benne, hogy rendezvényünk az odalátogató hallgatókat segíteni, inspirálni fogja a kutató munka irányába!

 

Tisztelettel:

 

Hegedűsné dr. Baranyai Nóra                           Dr. Tallerné Barna Piroska

TÁMOP alprojekt koordinátor                             doktori ügyintéző

 

Egyetemi honlap

Georgikon Alapítvány

Online közösség

.....................
  • 2017/2018-as tanév időbeosztása
  • .....................
    • Egyetemi Kollégiumi Iroda
    • .....................