:)Köszöntő

Köszöntő

warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/hok/hok.georgikon.hu/includes/unicode.inc on line 351.

Kedves Georgikon Kari Hallgatók!

Szeretettel köszöntelek benneteket a Pannon Egyetem Georgikon Kar Hallgatói Részönkormányzat hivatalos honlapján! Itt (is) igyekszünk a segítségetekre lenni, minden hasznos információt megosztani veletek, hogy könnyebben vehessétek az egyetemi élet adta kisebb-nagyobb akadályokat.

Mi, akik a Hallgatói Önkormányzatban dolgozunk, mindannyian azért vagyunk, hogy a ti érdekeiteket képviseljük és segítsük előrehaladásotokat tanulmányi éveitek során. Egyik nagy célunk, hogy őrizzük és ápoljuk a Georgikon hírnevét segítő hagyományokat, melyekre rendkívül büszkék vagyunk és lehetőséget teremtsünk arra, hogy ezeken minden éven részt vehessetek, átérezve Karunk történelmi jelentőségét.

Honlapunkon letölthetitek a legfontosabb kari és egyetemi szabályzatokat, dokumentumokat. Betekintést nyerhettek az önkormányzatunk felépítésébe, a tisztségviselők között megtalálhatjátok saját szakképviselőtöket/szakképviselőiteket.
Jó böngészést kívánok!

Üdvözlettel:

Simon Réka
HÖK ügyvivő elnök
Pannon Egyetem Georgikon Kar

Egyetemi honlap

Georgikon Alapítvány

Online közösség

.....................
  • 2017/2018-as tanév időbeosztása
  • .....................
    • Egyetemi Kollégiumi Iroda
    • .....................