:)Köszöntő

Köszöntő


Kedves Georgikonos hallgatók!

Köszöntelek Benneteket a Pannon Egyetem Georgikon Kar Hallgatói Önkormányzatának honlapján! Őszintén remélem, hogy bármilyen céllal is keresitek fel ezt az oldalt, segítségetekre lesz, és sok hasznos információval szolgál számotokra. Az önkormányzat felépítéséről, a tisztségviselők személyéről éppúgy tájékozódhattok itt, mint a legfrissebb információkról, aktuális ösztöndíj kiírásokról. Emellett letölthetők honlapunkról a legfontosabb egyetemi és kari szabályzatok, kérelmek, dokumentumok is.

Alapelvünk: a „hallgatók a hallgatókért”. Ennek tudatában dolgozunk a mindennapokban. Úgy gondolom, hogy a Hallgatói Önkormányzat olyan tenni akaró hallgatók közössége, akiknek elsődleges célja a Georgikon hallgatóinak képviselete. Véleményem szerint - a Georgikon 215 éves múltja révén- a prioritások közé kell, hogy tartozzon a hagyományok fenntartása is. Hiszen amíg mások rombolják az értékeinket, hagyományunkat, múltunkat, addig nekünk kötelességünk azokat megtartani, ápolni, felújítani és belenevelni a Georgikon hallgatóiba.

„Meg kell mutassam az embereknek, hogy nem a vagyon teszi az urat, hanem az erkölcs. És hogy nem a rendszerek a fontosak az emberiség életében, hanem a hűség, a tisztesség és a jóakarat.” /Wass Albert/

Baráti üdvözlettel:

Lóránt Zoltán
HÖK elnök
Pannon Egyetem Georgikon Kar

Egyetemi honlap

Online közösség

.....................
  • 2015/2016-os tanév időbeosztása
  • .....................
    Képek