:)Keszthelyi győzelem a mosonmagyaróvári Gazdász bajnokságon

Keszthelyi győzelem a mosonmagyaróvári Gazdász bajnokságon


2014. május 2-3-án, Mosonmagyaróváron került megrendezésre a Gazdászbajnokság, amely egy régi hagyomány felelevenítését célozta meg. Az országos szinten, agráregyetemek között meghirdetett esemény keretében végül öt csapat indult, köztük a Georgikon Kar is.

Az első napon a bemutatkozások és a csapatfilmek megtekintése után agrár szépét választott a zsűri, ahol karunkat Hertelendy Réka képviselte. Ezután kezdetét vette a parasztolimpia, ahol a csapatok többek között traktorhúzásban, talicska szlalomban, fűrészelésben, magválogatásban, alkohol és zsíros kenyér fogyasztásban mérhették össze erejüket.

A második nap tudományos vetélkedővel indult, melynek keretében egy TDK szintű előadást is kellett tartani. Karunkat Kustán Bence képviselte, aki színvonalas előadásával nemcsak a tanári kar, hanem a többi csapat elismerését is kiváltotta. Az ebéd után vetélkedőkkel folytatódott a megmérettetés, ahol minden csapatnak vikinggé kellett változni, viking csapatnévvel és csatakiáltással, majd a vetélkedősorozat végén a győztes foglalhatta el Amerikát.

A végeredmény a mosonmagyaróvári Gazdász Klubban lett kihirdetve: az első helyen a Georgikon Kar csapata végzett!

Csapatfilm:

A Pannon Egyetem Georgikon Kar Hallgatói Önkormányzata ezúton is szívből gratulál a győzteseknek!

 

Egyetemi honlap

Georgikon Alapítvány

Online közösség

.....................
  • 2017/2018-as tanév időbeosztása
  • .....................
    • Egyetemi Kollégiumi Iroda
    • .....................