:)Keszthelyen ülésezett a régió

Keszthelyen ülésezett a régió


2014. április 18-án Keszthelyen, a Pannon Egyetem Georgikon Karán tartotta soros ülését a HÖOK Északnyugat-magyarországi Regionális Szövetsége.

A közgyűlést Szabó Péter, a HÖOK Északnyugat-magyarországi Regionális Szövetség elnöke, valamint Dr. Tóth Zoltán, a Georgikon Kar általános dékánhelyettese nyitotta meg. Utóbbi kiemelte a kari HÖK és a dékáni vezetés jó kapcsolatát.

A napirend elfogadása előtt Dr. Kőmíves Péter Miklós (DE), a HÖOK Felügyelő Bizottságának elnöke megállapította a közgyűlés határozatképességét, majd az elnöki beszámoló következett. A második napirendi pont keretében megválasztásra került a HÖOK új régió alelnöke. Ennek apropóját az eddigi alelnök, Altman János (SZE) lemondása jelentette. A közgyűlés egyhangúlag 33-0-0 arányban megválasztotta Kővári Dánielt, aki Dunaújvárosi Főiskola Hallgatói Önkormányzatának elnökségi tagja.

A közgyűlés további részében régiós ügyek, valamint a régió határon túli kapcsolatai kerültek szóba, majd a közgyűlés lezárását követően Dr. Brazsil József egyetem docens mutatott be borkóstolót. A következő közgyűlést 2014. június 13-án Dunaújváros rendezi.

 

Egyetemi honlap

Georgikon Alapítvány

Online közösség

.....................
  • 2017/2018-as tanév időbeosztása
  • .....................
    • Egyetemi Kollégiumi Iroda
    • .....................