:)Érzékenyítő nap

Érzékenyítő nap


2014. december 2-án a Karrier Iroda szervezésében „Érzékenyítő nap” kerül megrendezésre:
 

 

 

2014. december 2. 13.00 óra, Xiros Klub:

„Hatékony önmenedzselés, azaz irányítom az életem” címmel interaktív foglalkozást tartunk Bognárné Bengő Hajnalka szociálpedagógus, szociálpolitikus, a Zala megyei Esélyteremtési Ház szakmai koordinátora irányításával. Időtartam: 90 perc.

Az interaktív foglalkozás keretében érintett témák:

·          Önismeret mélyítés – reálisabb önértékelés

·          Hatékony ön- és időmenedzsment

·          Fókuszban a cél - tervezni tudni kell

·          Döntéshozatal képessége- problémamegoldás

 

2014. december 2. 15.00 -17.00 óra, Kari Könyvtár és Levéltár:

Dr. Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus, hálózatkutató tart előadást a „Kapunyitási pánikról”. Az előadást követően kötetlen beszélgetés keretében lesz lehetőség a témával kapcsolatban felmerülő kérdések megvitatására.

Dr. Szvetelszky Zsuzsanna az ELTE BTK Informatikai és Kvt. Intézetének, a Budapesti Műszaki Egyetemnek, a Szegedi Tudományegyetemnek, az ELTE Média Centernek oktatójaként tanított kommunikációelméletet, tudásmenedzsmentet, hálózatkutatást. Jelenleg az MTA-ELTE Peripato Kutatócsoportjának a tagja, valamint az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának az oktatója. Eddig négy szakkönyve jelent meg a kortárs társadalomkutatási kérdések témáiban.

 

2014. december 2. 18.00 óra, Xiros Klub:  

„Identitás, autonómia, intimitás avagy mit mesélne Wendy a gyermekének, ha Pán Péter felnőne?” címmel kiscsoportos beszélgetésre kerül sor Dr. Kovácsné Mozsolics Melinda és Lengyel Adél Eszter klinikai szakpszichológusokkal. Ha kedve van válaszokat fantáziálni, várjuk egy kiscsoportos együttgondolkodásra. Időtartam: 90 perc
 

A kiscsoportos foglalkozásokra előzetes jelentkezés szükséges!

Jelentkezni: karrieriroda@georgikon.hu e-mail címen lehet, Némethné Éberling Évánál, e-mail cím, telefonszám, szak, évfolyam, és a választott csoportfoglalkozás megjelölésével.

A programon való részvétel ingyenes. 

A kiscsoportos foglalkozásokon (Hatékony önmenedzselés illetve Identitás, autonómia, intimitás) a jelentkezők száma korlátozott, max. 15-15 fő. Túljelentkezés esetén a beérkezett jelentkezések sorrendje szerint lesz lehetőség részt venni a rendezvényen.

Esetleges akadályoztatásuk esetén a részvétel lemondását 2014. december 1. (hétfő) 10 óráig kérjük jelezni, a Karrier Iroda e-mail címére küldött levélben.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Egyetemi honlap

Georgikon Alapítvány

Online közösség

.....................
  • 2017/2018-as tanév időbeosztása
  • .....................
    • Egyetemi Kollégiumi Iroda
    • .....................