:)GEORGIKON DIÁKNAPOK 2017 VÉGEREDMÉNY

GEORGIKON DIÁKNAPOK 2017 VÉGEREDMÉNY


írta: PeGkHök Ekkor küldte be: 06 május 2017


2017 április 27-30. között rendezték Keszthelyen a Georgikon Diáknapokat! Az idei évben 4 csapat jelöltekkel és 1 "bulicsapat" vett részt a csapatvetélkedőkön.

Bár a hivatalos megnyitóra április 27.-én került sor, a csapatok számára, már április 26.-án a Xirosban megkezdődött a versengés a következő évi Főméltósági tisztségekre. A nagy küzdelmek mellett a szórakozás sem maradhatott el. Az esti bulikban különböző koncerteken tombolhatták ki magukat a résztvevők az egyes napok izgalmainak levezetéseként. Péntek éjszaka Molnár András és Dévényi Tibi bácsi varázsolt mulatós-retro hangulatot a Bexi Clubban, majd szombat este a Kerozin, Drop the Cheese, Newik és Dj Krasznai zenéire tombolhatott a nagyérdemű.
A Diáknapok zárására vasárnap este a tombolasorsolás után került sor. Az eredményhirdetést követően a HungariCorn csapata örülhetett!


Végeredmény:
1. HungariCorn - 1089 pont
2. Don Bor'leone - 994 pont
3. LEGÓcskák - 848 pont
4. Kapasztrófa - 746 pont

A 2017/2018-as tanévben így a Georgikon Kart Tolnai Mátyás Főpraxi, Packy Sándor Főkortes és Dr. Wágner László Primus Magister fogja képviselni!
Rajtuk kívül még külön versenyekben dőlt el,a 7 jelölt közül, hogy Hegedűcs Lukács fogja viselni a Legdicsőbb Bulek címet a következő egy évben!

Don Bor'leone

LEGÓcskák

Kapasztrófa

Az eseményről további fényképek, csapatújságok, filmek elérhetőségei: Georgikon Diáknapok Facebook oldala 

 

Egyetemi honlap

Georgikon Alapítvány

Online közösség

.....................
  • 2017/2018-as tanév időbeosztása
  • .....................
    • Egyetemi Kollégiumi Iroda
    • .....................