:)CSILLAGÁSZATI DIÁKOLIMPIAI CSAPAT JELENTKEZÉS

CSILLAGÁSZATI DIÁKOLIMPIAI CSAPAT JELENTKEZÉS

warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/hok/hok.georgikon.hu/includes/unicode.inc on line 351.

írta: PeGkHök Ekkor küldte be: 16 szeptember 2018

CSILLAGÁSZATI DIÁKOLIMPIAI CSAPAT JELENTKEZÉS

Kedves Hallgató!

Érdekel a csillagászat, tudomány vagy lázba hoznak a versenyek?
Szeretnél egy izgalmas csapat tagja lenni?
Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad csapatkísérő guide-ként vagy versenyfelügyelőként!

A csillagászati diákolimpia a csillagászati szakma legnagyobb nemzetközi megmérettetése, melyen közel 50 országból vesznek részt diákok és felkészítőtanáraik. A 2019-es olimpia rendezési jogát Magyarország nyerte el. A rendezvényen a diák versenyzők a keszthelyi Pethe Ferenc kollégiumban lesznek elszállásolva, a versenyfordulók a Georgikon épületeiben lesznek.
A rendezvényen szükségünk lesz hallgatók bevonására, az alábbi feladatokra:

1. Csapakísérő guide-ok:
Az ő feladatuk az olimpia során egy adott ország 5 versenyző diákjának kísérete, vezetése és eligazítása. A versenyhelyszínekre, kirándulásokon, szabadidős programokon is részt vesznek. Angolul kell tudniuk kommunikálni a csapattagokkal. Az 50 csapathoz - biztonsági tartalékkal - legalább 60-65 guide jelölt mozgósítása lenne szükséges. Az olimpia teljes időtartama alatt szükség lesz rájuk: 2019. aug. 2-10.

2. Versenyfelügyelők:
Az ő feladatuk a verseny helyszínén a termek és egyéb versenyfeltételek biztosítása, a versenyzők kísérete és felügyelete, irányítása a versenyfordulók során. Nekik a kommunikáció mellett összetettebb szervező és irányító munkát is kell végezniük. Az olimpia első kétharmada során lesz szükségünk, legalább 25 fő versenyfelügyelőre: 2019. aug. 2-8.

A jelentkező hallgatókkal a jövő év elején az olimpiai támogatás kezelője, a Szegedi Tudományegyetem hallgatói szerződést kötne. A résztvevők szállás és ellátás költségét a szervezők fedezik, emellett (még nem meghatározott összegű) bérrel is jutalmaznák a hallgatókat.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. SZEPTEMBER 30.

A jelentkezni az alábbi űrlap kitöltévésel lehetséges:

Jelentkezési űrlap

 

Egyetemi honlap

Georgikon Alapítvány

Online közösség

.....................
  • 2017/2018-as tanév időbeosztása
  • .....................
    • Egyetemi Kollégiumi Iroda
    • .....................