:)BULEKTÁBOR 2017 - ÖSSZEFOGLALÓ

BULEKTÁBOR 2017 - ÖSSZEFOGLALÓ


írta: PeGkHök Ekkor küldte be: 16 szeptember 2017

A Pannon Egyetem Georgikon Kara 2017. augusztus 31-szeptember 3. között rendezte meg az első évfolyamosok számára a Bulektábort!

Az első napon a becsekkolásé és a tájékoztatóké volt a főszerep. 10 órakor megkezdődött a beiratkozás a táborba majd délután tájékoztatókat hallhattak a Bulekok a Karról, kollégiumról és az egyes szakokról. Majd kiscsoportos ismerkedéssel folytatódott a program, ahol a bulektanárok vezetésével játékos feladatok közben ismerhették meg egymást a leendő szaktársak. A vacsorát követően az éjszakai városnézés következett, majd pedig a Bexi Klubban ért véget az első nap a nyitóbulival.
Az első képei: 1. nap - képek

Második nap ébresztővel és reggeli tornával kezdődött, majd elindultak a csapatok a városközpontba, a Bulekok megtekinthették a Festetics-kastélyt és az egyetemünk épületeit. Majd délután sportvetélkedővel folytatódott a program Dr. Pintér Ákos vezetésével. A vetélkedő után kezdetét vette a Bulek Kupa, ahol az Oktatók, Praxik és a Bulekok csapata vett részt. Az idei évben a "minitornán" a Praxik csapata diadalmaskodott. A Testnevelési Tanszék segítségével lehetőségük nyílt a Bulekoknak a labdarúgás mellett a lovaglást, íjászatot, kosárlabdát, lábteniszt és röplabdát is kipróbálni.
A második nap képei: 2. nap - képek

Szombaton tartották meg az évnyitót a Balaton Színházban. Ebéd után tovább folytatódtak a csapatvetélkedők, majd vacsora után Molnár András mulatós bulijával zárult a nap.
A harmadik nap képei: 3. nap - képek


 

Az utolsó napon, vasárnap délelőtt "Táncdalfesztivál" keretében mutathatták meg "tehetségüket" a csapatok.
Az ebédet követően csapatvetélkedőkkel folytadott a program, majd jött az utolsó nap a legnagyobb kihívása a táborban, az Éjszakai Bulek-bagolytúra. Miután minden csapat visszatért az állomásokról, következett az eredményhirdetés és a buli az Animal Cannibals és Dj Krasznai slágereivel.


A 2017-es Bulektábor végeredménye:

1. Agrár-barbár 492 pont
2. Fröccskösök 440 pont
3. Tur dö Vam 418 pont
4. GinPeace 400 pont


A negyedik nap képei: 4. nap - képek

 

Bulektábor 2017 Összefoglaló videó Bulektábor 2017 

Egyetemi honlap

Georgikon Alapítvány

Online közösség

.....................
  • 2017/2018-as tanév időbeosztása
  • .....................
    • Egyetemi Kollégiumi Iroda
    • .....................