:)Bulektábor 2015 - Összefoglaló

Bulektábor 2015 - Összefoglaló


írta: PeGkHök Ekkor küldte be: 17 szeptember 2015

A Pannon Egyetem Georgikon Kara 2015. augusztus 26-29. között rendezte meg az első évfolyamosok számára a Bulektábort!

Az első napon a becsekkolásé és a tájékoztatóké volt a főszerep. 8 órakor megkezdődött a beiratkozás a táborba majd délután tájékoztatókat hallhattak a bulekok a Karról, kollégiumról és az egyes szakokról. Majd kiscsoportos ismerkedéssel folytatódott a program, ahol a bulektanárok vezetésével játékos feladatok közben ismerhették meg egymást a leendő szaktársak. A vacsorát követően az éjszakai városnézés következett, majd pedig a Bexi Klubban ért véget az első nap a nyitóbulival.
Az első képei: 1. nap - képek

Második nap ébresztővel és reggeli tornával kezdődött, majd elindultak a csapatok a városközpontba, a bulekok megtekinthették a Festetics-kastélyt, és a Georgikon Majormúzeumot tárlatvezetéssel.
A programok a Pannon Egyetem Vízitelepén folytatódtak, ahol ebéd után játékos vetélkedők keretében mérhették össze tudásukat a bulekcsapatok az Animal Cannibals vezetésével. Majd vacsora után megkezdődött a buli az Animal Cannibals koncerttel, majd később a Drop The Cheese húzta a talp alá valót.

A második nap képei: 2. nap - képek

Pénteken Dr. Pintér Ákos vezetésével kezdődött a sportvetélkedő, majd kezdetét vette a Bulek kupa, ahol az Oktatók, Praxik és 2 Bulekcsapat vett részt. A nagy küzdelemben, a jobb gólkülönbségüknek köszönhetően idén a Praxik csapata szerezte meg az első helyet, második lett az Oktatók csapata, harmadik helyen a „Bulek B” végzett, míg negyedik helyen a „Bulek A”! A torna gólkirályai 4-4 góllal Molnár Erik (Oktatók) és Nedelkó János (Praxik). A torna legjobb játékosa Vincze Ádám („Bulek B”) lett.
Ebéd után tovább folytatódtak a csapatvetélkedők, majd vacsora után Tibes fellépésével kezdődött az este, majd ezután jött a Chili együttes.
A harmadik nap képei: 3. nap - képek


 

Az utolsó napon, szombaton délelőtt tartottál meg az évnyitót a Balaton Színházban.
Az ebédet követően hajókirándulással folytadott a program, majd jött az utolsó nap a legnagyobb kihívása a táborban, az éjszakai bulekpróba. Miután minden csapat visszatért a az állomásokról, következett az eredményhirdetés.


A 2015-öss Bulektábor végeredménye:

1. Georgia 1576 pont
2. Szeszkombájn 1564 pont
3. Szakállatok 1477 pont
4. Sörvájvör 1092 pont
5. Megkapállak 1060 pont

A tábor az esti Záróbulival ért véget a Bexi Klubban!
A negyedik nap képei: 4. nap - képek

 

Bulektábor 2015 Összefoglaló videó Bulektábor 2015 

Egyetemi honlap

Georgikon Alapítvány

Online közösség

.....................
  • 2017/2018-as tanév időbeosztása
  • .....................
    • Egyetemi Kollégiumi Iroda
    • .....................