:)Bulektábor 2014 - Összefoglaló

Bulektábor 2014 - Összefoglaló


A Pannon Egyetem Georgikon Kara 2014. augusztus 27-31-e között rendezte meg az elsőévfolyamosok számára a Bulektábort!

Az idei rendezvényen közel annyi bulek vett részt, mint tavaly, akik öt csapatba szétosztva ismerkedtek meg az egyetemmel és a várossal, illetve vetélkedtek az egyes napok folyamán.

Az első napon a tájékoztatóké volt a főszerep, hiszen megtörtént a beiratkozás a táborba, illetve különböző tájékoztatókat hallhattak a bulekok Karunkról, kollégiumról és az egyes szakokról. Ezeket követően az egyes csoportok bulekjai megismerkedhettek egymással különböző játékos feladatokkal. A vacsorát követően a már hagyományosnak mondható kocsmatúra következett, majd pedig a Bexi Klubban ért véget az első nap DJ Krasznaival.
Az első nap képgalériája: 1. nap - képek

Csütörtökön a fő szempont a városnézés volt, ennek keretében megtekinthették a Festetics-kastélyt és a Georgikon Majormúzeumot tárlatvezetéssel.
A Keszthely TV összefoglalója a kastélyi látogatásról: Bulek tábor 2014
A délután folyamán egy vetélkedő keretében mérhették össze tudásukat a bulekcsapatok, melyet az Animal Cannibals vezényelt le. A rap duó később egy koncertet adott a Bexi Klubban, őket követte a nap zárásaként az Anima Sound System.
A második nap képgalériája: 2. nap - képek / Pillanatképek

Pénteken a bulekek egy hajókiránduláson vehettek részt, ezt követően zajlott le - immáron negyedik alkalommal - a Bulek Kupa. Négy csapat vágott neki a küzdelmeknek, két bulek, egy praxi és egy oktatói gárda. Nagy küzdelemben, a jobb gólkülönbségüknek köszönhetően idén a Praxik csapata hódította el a serleget! A Kupáról bővebben ITT olvashatsz!
Az esti program első felvonása Tibesé volt, majd ezután jött a Fáraó Zenekar!
A harmadik nap képgalériája: 3. nap - képek (feltöltés alatt!)


 

Az utolsó napon, szombaton délelőtt tartották meg az évnyitót a Balaton Színházban. Idén ötszázötven elsős kezdhette meg tanulmányait a Georgikon Karon.
A Keszthely TV összeállítása: Tanévnyitó a Georgikonon

A Zalai Hírlap összefoglalója: Georgikon: elindult az új tanév
Az ebédet követően ismét a vetélkedésé volt a főszerep, majd jött az utolsó igazi kihívás a táborban, az éjszakai bulekpróba. Miután az utolsó állomásról is visszaértek a bulekok, következhetett az eredményhirdetés.
A 2014-es Bulektábor végeredménye a következőképpen alakult:

1. Borizmus - 605 pont
2. Állatkert - 521 pont
3. Fröcskölők - 491 pont
4. 4abor - 369 pont
5. Piaritmus - 296 pont

Az eredményhirdetés után következett a tábor zárópartija! Mind erre, mind pedig a többi bulira elmondható volt, hogy: "Egy csapat vagyunk, együtt bulizunk!"
A negyedik nap képgalériája: 4. nap - képek (feltöltés alatt!)

 


 

Egyetemi honlap

Georgikon Alapítvány

Online közösség

.....................
  • 2017/2018-as tanév időbeosztása
  • .....................
    • Egyetemi Kollégiumi Iroda
    • .....................